Gulvbelægning

Chr. Pedersen & Søn A/S tilbyder en bred vifte af løsninger inden for gulvbelægning i hovedstadsområdet og på resten af Sjælland. Vi udfører primært gulvarbejde i forbindelse med renoveringer og nybyggeri, men hører gerne om din idé til kommende gulvbelægning, så du kan modtage et uforpligtende tilbud herpå.

Ny gulvbelægning?

Vi er specialister i gulvbelægning og tilbyder følgende materialer:​

  • Linoleum
  • Vinyl
  • Tæpper
  • Trægulve
  • Epoxygulve
  • Gummigulve
  • Parketgulv
  • Laminatgulv
  • Tyndpudsgulve

Vores erfaring inden for gulvbelægning er omfattende og vi har gennem tiden været med til at vælge gode løsninger til alt fra private og erhverv til industri og diverse brancher inden for disse kategorier.

Vores samarbejdspartnere​

Gulve i København og omegn

Fra vores base i Søborg kører vi i hele Københavnsområdet, hvor vi løser diverse gulvopgaver. Læs mere her på hjemmesiden eller kontakt os på tlf. 35 84 02 97 for råd og vejledning.​​

Linoleum

Linoleum er en miljovenlig og holdbar klassiker inden for gulvbelwgning.

Det fremstilles af op til 98% naturlige råmaterialer, bla. Linolie, korkmel, træmel, naturharpiks og jute og er certificeret med en række miljømærker, bla. "Svanemærket".

Vinyl

Er præget af klare og mættende farver og iøjnefaldende og diskrete mønstre. Her findes specialbelægninger til eksempelvis GVK godkendte vådrum, toiletområder eller hvor der er brug for skridsikre eller kemikaliebestandige gulvbelægninger.

Trægulve

Træ er fantastisk ramateriale, som pryder vores hjem med smukt handværk og kunst......... og

smukke trægulve.

Laminat

Laminatgulve fremstilles af flere lag træfibre, dekorlag (design mønster) og en beskyttende overfladebeskyttelse, der sammenpresses under trykt. Det giver gulvet en stærk kerne(bæreflade) og det bliver stabilt og holdbart.

Tæpper

Design dit eget tæppe!

Rigtig mange forskellige kollektioner og designs, er kendetegnet ved tæppemarkedet i dag.

Vi vælger ud fra produkter hvor der prioriteres, indeklima, allergivenlige, lydabsorberende og bæredygtighed.

Epoxy

Et produkt der har mange muligheder.

Vi arbejder hovedsageligt med vandfortyndbare epoxyer uden opløsningsmidler og med en produktstandard der er klassificeret efter tyske og europæiske standarder dvs., strengere krav til miljøet.

Gummigulve

Gummi har den enestående evne vedvarende at kunne modstå stærke belastninger, uden at man skal gå på kompromis med hensyn til kvaliteten. Gummibelægning er skridhæmmende og svært antændelige, de byder pa fremragende ergonomiske egenskaber og dæmper trinlyden.​​

Tyndpudsgulv

Et råt industrielt designgulv skabes med f. eks. indfarvet tyndpuds som giver et dynamisk og levende udtryk. Stor holdbarhed og slidstyrke.

Måttesystem

Indgangsmåtter er en vigtig faktor i alle bygninger.

Vedligeholdelses omkostningerne mindskes, rengøringen forbedres og bygningens gulvoverflader er mere præsentable.

Gulvafslibning

Trægulve har et smukt udseende, stor slidstyrke og en behagelig komfort. Trægulve skal overfladebehandles for at bevare det smukke udtryk

Hovedtrapper

Renovering af hovedtrappe udføres som hovedentreprise eller som gulvfagentreprise. Mange referencer.

Kontakt

​Chr. Pedersen & Søn A/S

Transformervej 21 A
2860 Søborg


CVR: 20146893

Information

Betalingsoplysninger
Jyske Bank

Reg. Nr.: 5026

Kontonr.: 0001136043​