Linoleumsgulv​

​Chr. Pedersen & Søn A/S tilbyder at lægge dit kommende linoleumsgulv. Vi har mange års erfaring i branchen og stiller også gerne vores faglige kompetencer til rådighed i forbindelse med linoleumsgulve. Fra vores base i Søborg ved København kører vi i hele hovedstadsområdet, hvor vi udfører forskelligartede opgaver inden for linoleumspaletten.

Fordele ved linoleumsgulv

Linoleum er et naturprodukt med mange muligheder. Det består af linolie, harpiks, træmel, kalkstensmel, naturlige farvestoffer og jute. Desuden har linoleum lang holdbarhed og stor styrke.

Vi tilbyder linoleumsgulve som banevarer og som ”fliser” a 25x25 eller 50x50 cm. Vi har dog andre størrelser, så tag gerne fat i os. Tykkelsen er på mellem 2 og 4 mm. Endvidere kan der leveres specielt undergulv til at dæmpe trinstøj. Vi tilbyder naturligvis også Linodur Sport inklusiv Gymflex II underlagsmåtte til den krævende sportshal eller motionscenter.

Der findes et hav af forskellige designs inden for linoleumsgulve – vælg blandt andet mellem klassisk marmoreret, svagt marmoreret (nordisk stil), ensfarvet eller noget helt fjerde.

Der findes tre producenter i verden, som hver især har deres egne designmuligheder og æstetiske udtryk.

Kontakt for mere information

Kontakt os på tlf. 35 84 02 97 for at høre mere – eller for bestilling af brochurer og kvadratmeterpriser. Vi ser frem til at rådgive om dit linoleumsgulv.​

Kontakt

​Chr. Pedersen & Søn A/S

Transformervej 21 A
2860 Søborg


CVR: 20146893

Information

Betalingsoplysninger
Jyske Bank

Reg. Nr.: 5026

Kontonr.: 0001136043​