Nyt gulv

Når man i dag skal vælge et nyt gulv, er der rigtig mange muligheder. Der findes et hav af forskellige løsninger, og som professionelt gulvfirma med erfaringen og ekspertisen i orden rådgiver vi gerne, så du kan blive sikker i din sag, inden du vælger nyt gulv.

Vi tilbyder nye gulve i forbindelse med nybyggeri og renoveringer. Vi henvender os til hele Danmarks erhvervsliv, det offentlige miljø og til private kunder.

Gulvopgaver løses til perfektion

Chr. Pedersen og Søn A/S har eksisteret siden 1940’erne og har siden fulgt udviklingen inden for faget. Derfor kan vi i dag tilbyde mange moderne former for nye gulve. Så uanset om du ønsker et nyt gulv i linoleum, gummi, kork, et nyt gulv med tæppe eller blot afslibning af et gammelt gulv, så står vi klar til at løse opgaven.

Vi leverer altid kvalitet og er medlem af Dansk Byggeri. Det er vores mål at lægge et nyt gulv, der ikke blot passer til det givne formål og lokale, men også et, der holder i mange år frem i tiden – måske endda i en menneskealder.

Kontakt os for nyt gulv

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 35 84 02 97, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på nye gulve, eller hvis du har spørgsmål. Vi udfører mange opgaver i København og resten af hovedstadsområdet. Ring og hør, om vi også dækker dit område.​

Kontakt

​Chr. Pedersen & Søn A/S

Transformervej 21 A
2860 Søborg


CVR: 20146893

Information

Betalingsoplysninger
Jyske Bank

Reg. Nr.: 5026

Kontonr.: 0001136043​