Parketgulv

​Går du med tanker om, at trægulve må være den ideelle løsning i dit tilfælde, så tag gerne Chr. Pedersen & Søn A/S med på råd. Gennem årtiers praktisk arbejde og uddannelse har vi oparbejdet den rette ekspertise til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige gulv.

Et trægulv er ikke blot et trægulv. Der findes parketgulve, plankegulv, lamelparket og laminat, som alle findes i mange sorter, design og størrelser – med eller uden overfladebehandling.

Bring naturen indenfor

Med et trægulv bringer du naturen inden for døren, og der er mange fordele herved:

  • Behagelig overflade, som hverken bliver iskold eller brandvarm
  • Nemme at behandle og vedligeholde
  • I modsætning til andre gulvtyper er trægulve som udgangspunkt lette at reparere

Trægulve i København?

Vi udfører gerne totale gulvløsninger i forbindelse med nybyggeri samt renoveringer i alle størrelsesordner i hovedstadsområdet. Kontakt os på tlf. 35 84 02 97 for yderligere oplysninger om trægulve. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

​Ønsker du et vedligeholdelsesfrit gulv, så overvej om laminatgulv er noget for dig. Laminatgulvets store force er blandt andet, at overfladen ikke skal vedligeholdes – dermed er denne gulvtype ideel til både private, erhverv, butikker, hoteller samt mange andre fag og brancher.

Chr. Pedersen og Søn A/S i Søborg i udkanten af København varetager alle tænkelige gulvopgaver – både når det kommer til laminatgulv og andre materialetyper.

Et væld af muligheder

Der findes et hav af designmuligheder inden for laminatgulvløsninger. Designviften er kolossal, og der er ​mange forskellige producenter, som tilbyder store programmer. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os for at få nærmere inspiration eller for bestilling af brochurer.

Mere info om laminatgulv

Vi står altid til rådighed med kompetent vejledning og et uforpligtende tilbud på dit kommende laminatgulv. Få også vores faglige vurdering, inden du beslutter dig endeligt for gulvtypen.

Chr. Pedersen & Søn A/S kan træffes på tlf. 35 84 02 97.​

​Chr. Pedersen & Søn A/S udfører blandt andet det klassiske sildebensgulv i smukke og holdbare træsorter såsom eg, ask, ahorn eller wenge. Alle med forskellige muligheder for efterbehandling. Fra vores base i Søborg kører vi bl.a. ud og lægger parketgulv i hele Københavnsområdet.

Slidstærkt parketgulv

Når du nu skal ud og investere i et smukt parketgulv, er det jo også en væsentlig faktor, at det er et gulv, der kan holde i mange år frem i tiden.

Vi hjælper gerne, så du/I finder det rette parketgulv.

Lamelparket

Alternativt kan du vælge lamelparketgulv. Også her findes der næsten alle muligheder, når det gælder designs og træsorter samt overfladebehandlinger.

Kontakt os for brochurer, vejledning eller et skræddersyet uforpligtende tilbud. Vi kan træffes på tlf.

35 84 02 97

Billeder af parketgulv​

Kontakt

​Chr. Pedersen & Søn A/S

Transformervej 21 A
2860 Søborg


CVR: 20146893

Information

Betalingsoplysninger
Jyske Bank

Reg. Nr.: 5026

Kontonr.: 0001136043​