Vinylgulv​

​Chr. Pedersen & Søn A/S i Søborg ved København er et gulvfirma med lang erfaring med vinylgulv. Vi tilbyder et væld af gulvløsninger og står naturligvis også til rådighed med en skræddersyet løsning og et uforpligtende tilbud til dig, der ønsker vinylgulv.

Et vinylgulv er et PVC-produkt, som fås i klassiske og moderne designs. Vinylgulve har en stor slidstyrke, hvorfor de egne sig til en lang række formål, såsom gulvbelægning i rum med meget aktivitet. Børneværelset, bryggerset, køkken-alrummet eller stuen i den private sfære. Hos erhvervslivet er produktet meget brugt i bl.a. butikker og i mange offentlige miljøer. Der findes forskellige producenter, som tilbyder meget store og farverige kollektioner inden for designvinyler.

Desuden er vinylgulv vådrumsgodkendt.​

Mange muligheder

Et vinylgulv kan se ud på mange forskellige måder og er en fleksibel løsning, der er let at vedligeholde. Vinylgulvene fås som banevarer og fliser i både marmorerede, ensfarvede og skridsikre designs. Tag os med på råd for at finde den rette optimale løsning til din familie, din virksomhed eller noget helt tredje.

Tykkelsen på vinylgulv er på mellem 1,5 og 4 mm.

Har du behov for vores ekspertise i København eller blot i omegnen af hovedstaden, så kommer vi gerne ud og ser nærmere på din opgave. Kontakt os på tlf. 35 84 02 97, hvis du vil høre, om vi også dækker dit område.

Kontakt

​Chr. Pedersen & Søn A/S

Transformervej 21 A
2860 Søborg


CVR: 20146893

Information

Betalingsoplysninger
Jyske Bank

Reg. Nr.: 5026

Kontonr.: 0001136043​