Gulvfirma med stolte traditioner

Et gulv skal passe til formålet. Det gode gulv skaber godt miljø og trivsel for de Mennesker, der lever og arbejder i rummene. Helhed i farver, materialer og effekter skaber smukke gulve og spændene rum. Funktionelt, praktisk eller råt.

Derfor er hensynet til hvordan bygningen og rummene bruges et vigtigt udgangspunkt for valget af gulv. Tænk på, hvilke krav og udfordringer gulvet skal leve op til, når det fx gælder støj, ro, akustik, hårdførhed, vedligeholdelse og kvalitet?- Og hvilke krav er der til det designmæssige udtryk?

Klassiske og moderne gulve

Med udgangspunkt i de mennesker, som skal leve og arbejde i bygningen, designer og lægger vi gulve, der skaber indbydende rum. Udfører alle former for klassiske og moderne gulvbelægninger ved såvel store som små opgaver.

Tradition og erfaring

Chr. Pedersen & Søn A/S blev stiftet i 1941 og er i dag et større gulvfirma, specialiseret i gulvbelægning til både nybyggeri og renovering.

Vi er eksperter i mange forskellige typer gulve. Det er fx montering i stavparket og Lamelparket. Fliser eller baner i linoleum, vinyl, kork, gummi og tæpper. Slibning, Efterbehandling og vedligeholdelse af trægulve. Håndtering af flydespartel, epoxy, designgulve samt fugtsikring.

Vores mange års erfaring og dygtige faguddannede medarbejdere er din garanti for proffessionele løsninger. Vi investerer i egne lærlinge, så du får den bedste service og faglige ekspertise – også i fremtiden.

Vores totalløsninger:

Kvalitet

Et velvalgt gulv vil i den rigtige kvalitet og med den rigtige pleje holde i en
menneskealder.Vi bruger anerkendte materialer og udfører kvalitetskontrol med bla. Andet

GSO´s kvalitetssikringssystem, som sikrer kvalitet på produkt og montage. Vi er medlem af Gulvbelægningsbranchens Arbejdsgiverforening (GAF) og Gulvbranchens Byg og vores medarbejdere er alle organiserede.

Service og rådgivning

Ligesom vores gulve skal holde i mange år, lægger vi vægt på at skabe langsigtede kundeforhold gennem god service og rådgivning.​

Vi udfører også total entrepriser.

​Vi rådgiver med udgangspunkt i rummets funktion og derfor lægger vi også vægt på et tæt samarbejde med arkitekter og bygherrer i hele processen. Vores faglige ekspertise er udgangspunktet- og gennem personlig kontakt, lydhørhed og kvalificeret rådgivning skaber vi tillid og langvarige kunderelationer.​

Miljø

Vi benytter os af mest miljøvenlige produkter og arbejdsprocesser – også når det gælder miljørigtig affaldshåndtering.

Miljø er også mennesker og derfor tænker vi også på, at det gode gulv skal skabe et behageligt arbejdsmiljø i rummene.

Økonomi og præcision

Vores mangeårige erfaring kommer dig til gode allerede under projektering og Tilbudsgivning. Målet er, at sikre en langsigtet og økonomisk rigtig gulvløsning, Både når det gælder kvalitet og vedligeholdelse. Samtidig overholder vi tidsplanerne, takket være kapacitet og leveringsdygtighed. Vi leverer til tiden og vores mobile ServiceTeam kan altid rykke hurtigt ud, hvis det er nødvendigt.

Hvem er vi​

​​Ulrik Rasmussen

Tlf.: 40 68 02 97

​E-mail: ur@cpsgulve.dk

Jens Rasmussen

Tlf.: 20 87 02 97

E-mail: jr@cpsgulve.dk

​Jette Gerhardt

Tlf.: 35 84 02 97

​E-mail: jg@cpsgulve.dk

Kontakt

​Chr. Pedersen & Søn A/S

Transformervej 21 A
2860 Søborg


CVR: 20146893

Information

Betalingsoplysninger
Jyske Bank

Reg. Nr.: 5026

Kontonr.: 0001136043​