Gummigulv

Chr. Pedersen & Søn A/S tilbyder diverse former for løsninger inden for gummigulv. Et gummigulv er ideelt i mange tilfælde samt i en lang række brancher, da det både er holdbart, elastisk samt støj- og støddæmpende. Vi leverer b.la. ErgoFloor performance gummigulv, som fås i mange forskellige kvaliteter og farver. Denne gulvtype har vundet stort indpas i offentlige miljøer pga. komfort, slidstyrke og design. Ligeledes er Performance Flooring en rigtig stærk partner inden for sport og motion, eller hvis gulvet må vække opsigt designmæssigt.

Vi løser mange af vores opgaver for kunder i København, men vi kører gerne længere omkring for at skabe skræddersyede gummigulvløsninger.

Gummifliser eller banevarer

Vi tilbyder blandt andet den helt klassiske gummiflise med knopper – ensfarvet eller som svagt nopret i følgende størrelser: 50x50 cm og 100x100 cm. Gummigulve fås også som banevarer i 2 til 12 mm i tykkelsen. Desuden findes der et stort udvalg af bløde og stødabsorberende banevarer.

Gummigulv og trappebelægninger i gummi

Gummigulv er en unik måde at renovere eksempelvis beton- eller terrazzo-hovedtrapper eller helt almindelige hovedtrapper.

Vi er specialiseret i gulvbelægning og tilbyder gerne at komme ud og måle op til dit kommende gummigulv. Desuden står vi til rådighed med råd og vejledning, så du får den mest optimale løsning, uanset om du har brug for vores ekspertise i København eller andre steder i landet. Træf os på tlf. 35 84 02 97.

Kontakt

​Chr. Pedersen & Søn A/S

Transformervej 21 A
2860 Søborg


CVR: 20146893

Information

Betalingsoplysninger
Jyske Bank

Reg. Nr.: 5026

Kontonr.: 0001136043​